Aby przeglądać tę stronę musisz zaakceptować przetwarzanie danych osobowych na zasadach określonych w polityce prywatności. Jeśli nie wyrażasz zgody na wykorzystywanie cookies we wskazanych w niej celach, prosimy o wyłącznie cookies lub opuszczenie serwisu.

  • Tylko online
Śliwkowa maska algowa z nasionami chia 53175

Śliwkowa maska algowa z nasionami chia 200g 53175

63,00 zł

51.219512 netto

7 dni
Dla cery normalnej, suchej Maksymalnie odżywcza, multiwitaminowa maska algowa oparta o wyjątkowy ekstrakt z australijskiej śliwki kakadu - owocu znanego jako największe na świecie źródło witaminy C.
Zwiększa antyoksydacyjną obronę komórek, aby lepiej chronić skórę przed stresem oksydacyjnym.
Wzmocniona nasionami chia, ekstraktem z wiśni, mango i ekologicznych jagód goji intensywnie pobudza syntezę kolagenu i elastyny, nawilża i pomaga długotrwale utrzymać zdrowy wygląd skóry.
Sprawia, że pozbawiona życia skóra błyskawicznie zostaje zrewitalizowana promieniując zdrowym, pełnym energii blaskiem.
pojemność: 200 g kod: 53175 Składniki aktywne: Ekstrakt ze śliwki kakadu- wyjątkowy owoc znany jako największe na świecie źródło witaminy C.
Zwiększa antyoksydacyjną obronę komórek, aby lepiej chronić przed stresem oksydacyjnym.
Ten owoc to źródło antyoksydantów.
Tymi przeciwutleniaczami są organiczne hydrokwasy: kwas galusowy kwas elagowy, a także kwas foliowy i żelazo.
Śliwka kakadu z Australii jest największym źródłem witaminy C i to w ogromnej ilości – 1000–5300 mg/100 g, czyli co najmniej 50 razy więcej niż w pomarańczach.
Dotychczas nie odkryto w żadnym miejscu na świecie bogatszego owocu w witaminę C.
Nasiona chia- to małe czarne nasiona roślin którą zwiemy szałwią hiszpańską, należy do tej samej rodziny co mięta i melisa.
Roślina ta rośnie naturalnie w Ameryce Południowej.
Nasiona chia są powszechnie cenione za swoje unikalne właściwości.
Odznaczają się wysoką zawartością błonnika oraz wysoką zawartością kwasów tłuszczowych omega-3, tłuszczów wielonienasyconych i tłuszczów nienasyconych, a także składników mineralnych: wapnia, potasu, magnezu, żelaza i fosforu.
Ekstrakt z wiśni- wiśnie są bogatym źródłem witaminy A i C, pektyn oraz związków o działaniu antyoksydacyjnym.
Ekstrakty z owoców wiśni opóźniają procesy starzenia się skóry, pochłaniają też promieniowanie UVA i UVB.
Dzięki zawartości witamin i karotenu spowalniają powstawanie zmarszczek.
Ekstrakt z mango- zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, przywraca miękkość,elastyczność i sprężystość.
Ekstrakt z jagód goji- zawiera znaczną ilość polisacharydów, aminokwasów i witamin, przez co uznawany jest za składnik energetyzujący i sty­mulujący, ponieważ dostarcza komórkom siły oraz energii niezbędnej do przeprowadzenia procesów metabolicznych.
Dzięki temu, komórki mogą łatwiej przeprowadzać swoje funkcje, a w konsekwencji cała skóra wygląda zdrowiej i ładniej.
Ilość
Towar dostępny w magazynie

Dla cery normalnej, suchej Maksymalnie odżywcza, multiwitaminowa maska algowa oparta o wyjątkowy ekstrakt z australijskiej śliwki kakadu - owocu znanego jako największe na świecie źródło witaminy C.
Zwiększa antyoksydacyjną obronę komórek, aby lepiej chronić skórę przed stresem oksydacyjnym.
Wzmocniona nasionami chia, ekstraktem z wiśni, mango i ekologicznych jagód goji intensywnie pobudza syntezę kolagenu i elastyny, nawilża i pomaga długotrwale utrzymać zdrowy wygląd skóry.
Sprawia, że pozbawiona życia skóra błyskawicznie zostaje zrewitalizowana promieniując zdrowym, pełnym energii blaskiem.
pojemność: 200 g kod: 53175 Składniki aktywne: Ekstrakt ze śliwki kakadu- wyjątkowy owoc znany jako największe na świecie źródło witaminy C.
Zwiększa antyoksydacyjną obronę komórek, aby lepiej chronić przed stresem oksydacyjnym.
Ten owoc to źródło antyoksydantów.
Tymi przeciwutleniaczami są organiczne hydrokwasy: kwas galusowy kwas elagowy, a także kwas foliowy i żelazo.
Śliwka kakadu z Australii jest największym źródłem witaminy C i to w ogromnej ilości – 1000–5300 mg/100 g, czyli co najmniej 50 razy więcej niż w pomarańczach.
Dotychczas nie odkryto w żadnym miejscu na świecie bogatszego owocu w witaminę C.
Nasiona chia- to małe czarne nasiona roślin którą zwiemy szałwią hiszpańską, należy do tej samej rodziny co mięta i melisa.
Roślina ta rośnie naturalnie w Ameryce Południowej.
Nasiona chia są powszechnie cenione za swoje unikalne właściwości.
Odznaczają się wysoką zawartością błonnika oraz wysoką zawartością kwasów tłuszczowych omega-3, tłuszczów wielonienasyconych i tłuszczów nienasyconych, a także składników mineralnych: wapnia, potasu, magnezu, żelaza i fosforu.
Ekstrakt z wiśni- wiśnie są bogatym źródłem witaminy A i C, pektyn oraz związków o działaniu antyoksydacyjnym.
Ekstrakty z owoców wiśni opóźniają procesy starzenia się skóry, pochłaniają też promieniowanie UVA i UVB.
Dzięki zawartości witamin i karotenu spowalniają powstawanie zmarszczek.
Ekstrakt z mango- zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, przywraca miękkość,elastyczność i sprężystość.
Ekstrakt z jagód goji- zawiera znaczną ilość polisacharydów, aminokwasów i witamin, przez co uznawany jest za składnik energetyzujący i sty­mulujący, ponieważ dostarcza komórkom siły oraz energii niezbędnej do przeprowadzenia procesów metabolicznych.
Dzięki temu, komórki mogą łatwiej przeprowadzać swoje funkcje, a w konsekwencji cała skóra wygląda zdrowiej i ładniej.
CN02782

Komentarze

Napisz swoją opinię

Śliwkowa maska algowa z nasionami chia 200g 53175

Dla cery normalnej, suchej Maksymalnie odżywcza, multiwitaminowa maska algowa oparta o wyjątkowy ekstrakt z australijskiej śliwki kakadu - owocu znanego jako największe na świecie źródło witaminy C.
Zwiększa antyoksydacyjną obronę komórek, aby lepiej chronić skórę przed stresem oksydacyjnym.
Wzmocniona nasionami chia, ekstraktem z wiśni, mango i ekologicznych jagód goji intensywnie pobudza syntezę kolagenu i elastyny, nawilża i pomaga długotrwale utrzymać zdrowy wygląd skóry.
Sprawia, że pozbawiona życia skóra błyskawicznie zostaje zrewitalizowana promieniując zdrowym, pełnym energii blaskiem.
pojemność: 200 g kod: 53175 Składniki aktywne: Ekstrakt ze śliwki kakadu- wyjątkowy owoc znany jako największe na świecie źródło witaminy C.
Zwiększa antyoksydacyjną obronę komórek, aby lepiej chronić przed stresem oksydacyjnym.
Ten owoc to źródło antyoksydantów.
Tymi przeciwutleniaczami są organiczne hydrokwasy: kwas galusowy kwas elagowy, a także kwas foliowy i żelazo.
Śliwka kakadu z Australii jest największym źródłem witaminy C i to w ogromnej ilości – 1000–5300 mg/100 g, czyli co najmniej 50 razy więcej niż w pomarańczach.
Dotychczas nie odkryto w żadnym miejscu na świecie bogatszego owocu w witaminę C.
Nasiona chia- to małe czarne nasiona roślin którą zwiemy szałwią hiszpańską, należy do tej samej rodziny co mięta i melisa.
Roślina ta rośnie naturalnie w Ameryce Południowej.
Nasiona chia są powszechnie cenione za swoje unikalne właściwości.
Odznaczają się wysoką zawartością błonnika oraz wysoką zawartością kwasów tłuszczowych omega-3, tłuszczów wielonienasyconych i tłuszczów nienasyconych, a także składników mineralnych: wapnia, potasu, magnezu, żelaza i fosforu.
Ekstrakt z wiśni- wiśnie są bogatym źródłem witaminy A i C, pektyn oraz związków o działaniu antyoksydacyjnym.
Ekstrakty z owoców wiśni opóźniają procesy starzenia się skóry, pochłaniają też promieniowanie UVA i UVB.
Dzięki zawartości witamin i karotenu spowalniają powstawanie zmarszczek.
Ekstrakt z mango- zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, przywraca miękkość,elastyczność i sprężystość.
Ekstrakt z jagód goji- zawiera znaczną ilość polisacharydów, aminokwasów i witamin, przez co uznawany jest za składnik energetyzujący i sty­mulujący, ponieważ dostarcza komórkom siły oraz energii niezbędnej do przeprowadzenia procesów metabolicznych.
Dzięki temu, komórki mogą łatwiej przeprowadzać swoje funkcje, a w konsekwencji cała skóra wygląda zdrowiej i ładniej.

Napisz swoją opinię